- Test podstawowy
- Test spożywczy
- Test specjalistyczny wziewny
- Test pyłkowy
- Test barwników i konserwantów
- Test identyfikacyjny
Test podstawowy |
|||
MĄKI | |||
jęczmień | |||
kasza gryczana | |||
kukurydza | |||
proso | |||
owies | |||
ryż | |||
żyto | |||
sezam | |||
orkisz | |||
pszenica | |||
gluten | |||
drożdże |
RYBY | Fish mix I |
dorsz |
śledź |
flądra | Fish mix II |
węgorz |
małże |
krewetki |
łosoś |
sardynka |
sola |
dorsz |
śledź |
makrela |
flądra |
łosoś |
FUNGI – grzyby pleśniowe | Fungi mix I |
Cheatonium glob. |
Cladosporium fulv. |
Cladosporium herbarum |
Fusarium spp. | Fungi mix II |
Penicillinum Brevicompactum |
Penicillinum expansum |
Penicillinum notatum |
Alternaria tenius |
Candida albicans |
Cladosporium herbarum |
MLEKA |
białko mleka krowiego |
laktoza |
soja |
JAJA |
żółtko jaja |
białko jaja |
MIĘSA |
wołowina |
cielęcina |
kurczak |
baranina |
wieprzowina |
WARZYWA |
fasola |
marchew |
cebula |
ziemniak |
szpinak |
pomidor |
UŻYWKI |
kawa |
kakao |
miód |
cukier |
herbata |
SIERŚCI ZWIERZĄT |
kot |
wół |
pies |
kacze pierze |
gęsie pierze |
świnka morska |
koń |
wełna owcza |
INSEKTY |
pszczoła |
komar |
osa |
OWOCE |
jabłko |
morela |
banan |
wiśnia |
agrest |
grejfrut |
cytryna |
pomarańcze |
brzoskwinia |
gruszka |
malina |
porzeczka |
truskawka |
ORZECHY |
migdał |
orzech laskowy |
orzech ziemny |
orzech włoski |
ROZTOCZA |
kurz domowy |
roztocze mąki |
PYŁKI |
olcha |
brzoza |
leszczyna |
wierzba |
ambrozja |
bylica |
lebioda |
świerk |
sosna |
babka |
żyto |
lipa |
kukurydza |
TRAWY MIX |
Arrhenatherum |
Cynosurus |
Cristatus |
Dactylis glomerata |
Lolium perenne |
Poa |
Anthoxanthum odoratum |
Festuca rubra |
Agrostis tenuis |
Bromus molis |
Alopecurus prat. |
Phelum pratenese |
Holcus lanatus |